Ножица за гранки LS 128

1,650.00 ден

Ножицата за гранки со алуминиумска рачка на Villager e лесно и удобно за користење. Тоа ќе ви овозможи лесно да засекувате гранки во вашата градина.

Дополнителни информации

Тип на рачка

Класични

Maтеријал на рачката

Aлуминиум

Дијаметар на сечење

30 mm

Должина

820 mm

Сечилo

Челик Cr-V

Maсa

1680 g

Кошница
Кошницата е празна

Сеуште немате избрано продукт.