Моторна стрижна косилка со чешел VFM 888 R

42,000.00 ден

Опис

VFM 888 R e челна косилка наменета за користење во домаќинството. Дизајнирана е за висока трева и жбунови на ливади, овоштарници и градини.

Функции:

  • Прилагодливата рачка
  • Отстранување на откос

Дополнителни информации

Тип на мотор

Villager VGR 170 V

Волумен на моторот

150 cm³

Сила на моторот

2.5 kW (3600 rpm)

Ширина на косење

870 mm

Тип на трансмисија

Ремен

Брзина на косење

3 km/h

Број на брзини (напред/назад)

1 напред

Површина на косење

2000 m²

Висина на косење

35 – 80 mm

Maсa

54 kg

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.