Моторна прскалка PS 20

11,500.00 ден

Oпрема:

Продолжетоци (54 60 71.4 cm)

Препорака:

Користење мешавина на гориво и Villager 2T масло во размер 40:1 (2.5%)

Дополнителни информации

Тип на мотор

Двотактен воздушно ладење

Сила на моторот / број на вртежи

0.75 kW (7500 rpm)

Волумен на резервоарот за средството

20 l

Работен притисок

0 – 25 bar

Домет

9 – 12 m

Тип на пумпа

Пумпа со висок притиок

Волумен на резервоарот за гориво

700 ml

Должина на распрскувачите (бренери)

50 cm

Maсa

9.8 kg

Кошница
Кошницата е празна

Сеуште немате избрано продукт.