Моторна прскалка DM 14 P

10,800.00 ден

Функции:

  • Грбен модел
  • Aтомизер

Препорака:

Користење мешавина на гориво и Villager 2T масло во размер 40:1 (2.5%)

Дополнителни информации

Тип на мотор

Двотактен воздушно ладење

Сила на моторот / број на вртежи

1.25 kW (7000 rpm)

Волумен на резервоарот за средството

14 l

Домет

6 – 9 m

Тип на пумпа

Потисна пумпа

Волумен на резервоарот за гориво

1100 ml

Maсa

11 kg

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.