Моторна прскалка количка VS 30

18,500.00 ден

Опис

Villager® VS 30 е прскалка со голем капацитет наменета за употреба на големи отворени површини. Со резервоар од дури 30 литри и агилен двотактен мотор со сила од 0.65 kW, со сигурност ќе ги изврши и најсложените агро-хемиски работи. VS 30 поседува и сопствена количка со тркала за подобро маневрирање.

Oпрема:

Црево 10 м

Препорака:

Користење мешавина на гориво и Villager 2T масло во размер 40:1 (2.5%)

Дополнителни информации

Тип на мотор

Двотактен воздушно ладење

Сила на моторот / број на вртежи

0.65 kW (6000 rpm)

Волумен на резервоарот за средството

30 l

Работен притисок

10 – 40 bar

Домет

9 – 12 m

Тип на пумпа

Пумпа со висок притисок

Волумен на резервоарот за гориво

600 ml

Должина на распрскувачите (бренери)

35 cm

Maсa

21 kg

Кошница
Кошницата е празна

Сеуште немате избрано продукт.