Моторна пила VGS 620 S Prime

20,900.00 ден

Функции:

  • Aнтивибрациски систем
  • Прајмер за стартување

Дополнителни информации

Тип на мотор

Двотактен воздушно ладење

Сила на моторот / број на вртежи

2.8 kW (11000 rpm)

Чекор на синџирот

Oregon 73LPX068E 3/8, 1.5 mm

Волумен на моторот

62 cm³

Модел на водилка

Oregon Pro Am 45 cm 3/8 1.5 mm

Резервоар за гориво

550ml

Резервоар за масло

350ml

Maсa

6.3 kg

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.