Моторна пила VGS 5032 PE

15,900.00 ден

Функции:

  • Aнтивибрациски систем
  • Проѕирен резервоар
  • Интегриран алат
  • Прајмер за стартување

Препорака:

  • Користи смеша од гориво и Villager 2T масло во сооднос 40:1 (2.5%)

Дополнителни информации

Тип на мотор

Двотактен воздушно ладење

Сила на моторот / број на вртежи

2.2 kW (12000 rpm)

Чекор на синџирот

Oregon 95TXL072E 325 1.3 mm

Должина на водилката

450 mm

Волумен на моторот

50.9 cm³

Модел на водилка

Oregon Speed Cut 45 cm 325 1.3 mm

Број на запци на синџирот

36

Резервоар за гориво

520 ml

Резервоар за масло

250 ml

Maсa

5.7 kg

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.