Моторна пила VGS 460 S

9,990.00 ден

Асортиманот на моторни пили кај Villager нуди напредни перформанси, удобно работење, квалитет и издржливост. Целиот опсег е оптимизиран така што, во зависност од видот и целта на експлоатацијата, тој нуди најдобро решение за секој потенцијален корисник.

Функции:

Антивибрационен систем, Пумпа за полесно стартување

Категории: , Таг:

Спецификации

Мотор

Бензински

Тип на мотор

Двотактен, воздушно ладење

Капацитет на моторот

45.02 cm3

Број на вртежи

1.8 kW (11000 rpm)

Должина на водичот

450 mm

Модел на водичот

Oregon Pro Am, 45 cm, 325, 1.5 mm

Број на запци на ланецот

36

Чекор на ланецот

21BPX072E, 325, 1,5 mm

Резервоар за гориво

550 ml

Резервоар за масло

260 ml

Тежина

5.1 kg

Линија на производот

Orange edition

Слични продукти