Моторна пила VGS 3920 PE

11,900.00 ден

Функции:

  • Aнтивибрациски систем
  • Проѕирен резервоар
  • Интегриран алат
  • Прајмер за стартување

Препорака:

  • Користи смеша од гориво и Villager 2T масло во сооднос 40:1 (2.5%)

Дополнителни информации

Тип на мотор

Двотактен воздушно ладење

Сила на моторот / број на вртежи

1.6 kW (12000 rpm)

Чекор на синџирот

Oregon 91P053X 3/8 1.3 mm

Должина на водилката

350 mm

Волумен на моторот

38.5 cm³

Модел на водилка

Oregon Low pro 35 cm 3/8 1.3 mm

Број на запци на синџирот

26

Резервоар за гориво

410 ml

Резервоар за масло

280 ml

Maсa

4.65 kg

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.