Моторна пила VGS 380 S

8,700.00 ден

ФУНКЦИИ:

  • Антивибрационен систем
  • Супер старт
Категории: , Таг:

Спецификации

Мотор

Бензински

Тип на мотор

Двотактен, воздушно ладење

Капацитет на моторот

37.2 cm3

Број на вртежи

1.2 kW (12000 rpm)

Должина на водичот

350 mm

Модел на водичот

Oregon Double Guard 35 cm 3/8 1.3 mm

Број на запци на ланецот

26.5

Чекор на ланецот

Oregon 91P053E 3/8 1.3 mm

Резервоар за гориво

390 ml

Резервоар за масло

210 ml

Тежина

4.6 kg

Линија на производот

Orange edition

Слични продукти