Моторна пила VGS 4125 PE

13,500.00 ден

Категории: , Таг:

Спецификации

Мотор

Бензински

Тип на мотор

Двотактен, воздушно ладење

Капацитет на моторот

41.1 cm³

Број на вртежи

1.85 kW / 12000 rpm

Должина на водичот

400 mm

Модел на водичот

Oregon Micro- lite, 40 cm, 325, 1.3 mm

Број на запци на ланецот

33

Резервоар за гориво

550 ml

Резервоар за масло

260 ml

Тежина

5.2 kg

Линија на производот

Black edition

Слични продукти