Моторна пила VGS 410 S

9,200.00 ден

Во последните неколку години Villager® разви целосно нова платформа за моторни пили во соработка со експерти од машинските струки.
Со користење на современи технологии и нови материјали, постигнати се завидни резултати во областа на подобрување на квалитетот, сигурноста и долговечноста на уредот.

Категории: , Таг:

Спецификации

Мотор

Бензински

Тип на мотор

Двотактен, воздушно ладење

Капацитет на моторот

40.1 cm³

Број на вртежи

1.5 kW / 12000 rpm

Должина на водичот

400 mm

Модел на водичот

Oregon Double Guard, 40 cm, 3/8, 1.3 mm

Број на запци на ланецот

28.5

Чекор на ланецот

91P053E, 3/8, 1.3 mm

Резервоар за гориво

390 ml

Резервоар за масло

210 ml

Тежина

4.6 kg

Линија на производот

Orange edition

Слични продукти