Моторна косилка VRS 5500

42,000.00 ден

Функции:

  • Косење
  • Колекција
  • Мелење
  • Странично исфрлање

Препорака:

  • Користете масло од Villager 4T
  • Користете сет за промена на маслото
Категории: , Таг:

Спецификации

Мотор

Бензински

Погон

Самооден

Површина за косење

1500 m²

Тип на мотор

Villager OHV professional

Капацитет на моторот

196 cm³

Јачина на моторот

3.3 kW (2800 rpm)

Ширина на косење

530 mm

Висина на косење

20 – 85 mm (9 нивоа, централно)

Дијаметар на предната / задната точка

200 mm / 225 mm

Големина на собирачот

70 L

Тежина

48.5 kg

Линија на производот

Black edition

Слични продукти