Моторна косилка Falcon 6111 B-Matic

31,000.00 ден

Серија Falcon на Villager косилките е наменета за хоби корисници. Голем избор на ширини на сечење, типови на погони и мотори ќе ги задоволат потребите на секој корисник. Оваа серија косилки можеби најдобро ја илустрира разновидноста на понудата што Villager им ја дава на своите клиенти.

Нови Villager Euro 5 мотори Т-серија: 

  • Нова конструкција на моторот
  • Помалку издувни гасови
  • Поголема зафатнина на моторот
  • Помала потрошувачка на гориво

Функции:

  • Косење
  • Колекција
  • Мелење
  • Странично исфрлање

Препорака:

  • Користете масло од Villager 4T
  • Користете сет за промена на маслото
Категории: , Таг:

Спецификации

Мотор

Бензински

Погон

Самооден

Површина за косење

1500 m²

Тип на мотор

B&S 750 EX DOV

Капацитет на моторот

161 cm³

Јачина на моторот

2.5 kW (2800 rpm)

Ширина на косење

525 mm

Висина на косење

28 – 75 mm (6 нивоа, централно)

Дијаметар на предната / задната точка

203 mm / 280 mm

Тип на куќиште

Челично

Големина на собирачот

65 L

Тежина

36.5 kg

Линија на производот

Black edition

Слични продукти