Моторна косилка Atlas 4011 T

18,500.00 ден

Серија Атлас на Villager косилките е наменета за хоби корисници. Голем избор на ширини на сечење, типови на погони и мотори ќе ги задоволат потребите на секој корисник. Оваа серија косилки можеби најдобро ја илустрира разновидноста на понудата што Villager им ја дава на своите клиенти.

Нови Villager Euro 5 мотори Т-серија: 

  • Нова конструкција на моторот
  • Помалку издувни гасови
  • Поголема зафатнина на моторот
  • Помала потрошувачка на гориво

Функции:

  • Косење
  • Колекција
  • Мелење
  • Странично исфрлање

Препорака:

  • Користете масло од Villager 4T
  • Користете сет за промена на маслото

Дополнителни информации

Кошница
Кошницата е празна

Сеуште немате избрано продукт.