Моторна косилка Atlas 3010 T

14,500.00 ден

Серија Атлас на Villager косилките е наменета за хоби корисници. Голем избор на ширини на сечење, типови на погони и мотори ќе ги задоволат потребите на секој корисник. Оваа серија косилки можеби најдобро ја илустрира разновидноста на понудата што Villager им ја дава на своите клиенти.

Функции:

  • Косење
  • Колекција
  • Мелење
  • Странично исфрлање

Препорака:

  • Користете масло од Villager 4T
  • Користете сет за промена на маслото

Дополнителни информации

Moтор

Бензински

Погон

Туркачки

Површина на косење

800 m²

Тип на мотор

T6 OHV

Сила на моторот

2.6 kW (2800 rpm)

Ширина на косење

420 mm

Висина на косење

25 – 70 mm (6 нивоа, централно)

Тип на куќиште

Челично

Волумен на собирачот

40 l

Maсa

22.5 kg

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.