Моторна дробилка за гранки VPC 250 S

59,000.00 ден

Функција:

  • Робусна конструкција
  • Лост за транспорт и управување

Дополнителни информации

Тип на мотор

Villager® VGR 250 H

Волумен на моторот

212 cm³

Сила на моторот / број на вртежи

4.1 kW (3600 rpm)

Максимален дијаметар на гранката (централен секач)

12 mm

Систем на централен секач

Систем на назабени валјаци

Максимален дијаметар на гранката (бочен секач)

76 mm

Систем на бочен секач

Систем летечки ножеви

Волумен на собирачот

3.6 l

Maсa

84 kg

Кошница
Кошницата е празна

Сеуште немате избрано продукт.