Моторна аератор (проветрувач) VPS 290

25,000.00 ден

Функција:

  • Аерација
  • Обработка на тревникот
Категории: , Таг:

Спецификации

Мотор

Бензински

Погон

Туркачки

Тип на мотор

T6 OHV

Капацитет на моторот

212 cm³

Јачина на моторот

4.0 kW (3400 rpm)

Ширина на косење

400 mm

Висина на косење

25 mm (од -5мм до +15мм)

Подесување на работна висина

6 нивоа (централно)

Тип на ареаторот

Ваљак со мотики и гребло

Големина на собирачот

45 l

Тежина

38.4 kg

Линија на производот

Orange edition

Слични продукти