Моторен чистач за снег VST 70

64,000.00 ден

Функции:

  • Прилагодлив агол и домет на чистење
  • Електричен стартер
  • Грејна рачка

Дополнителни информации

Тип на мотор

Villager четиритактни, воздушно ладен

Villager четиритактни, воздушно ладен Волумен на моторот

212 cm³

Сила на моторот / број на вртежи

4.4 kW (3600 rpm)

Работна ширина

660 mm

Работна длабочина

510 mm

Далечина на исфрлање

5 – 11 m

Дијаметар на тркалата

365 mm

Број на брзини напред

6

Број на брзини назад

2

Maсa

88 kg

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.