Моторен чистач за снег VST 50

33,000.00 ден

Опис

Функции:

  • Прилагодлив агол и домет на чистење
  • Електричен стаертер
  • Грејна рачка
  • LED светлo

Дополнителни информации

Тип на мотор

Villager четиритактни, воздушно ладен

Волумен на моторот

196 cm³

Сила на моторот / број на вртежи

3.6 kW (3600 rpm)

Работна ширина

535 mm

Работна длабочина

510 mm

Далечина на исфрлање

5 – 11 m

Дијаметар на тркалата

330 mm

Број на брзини напред

4

Број на брзини назад

1

Maсa

58 kg

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.