Моторен чистач за снег VST 120

74,000.00 ден

Функции:

  • Прилагодлив агол и домет на чистење
  • Електричен стартер
  • Грејна рачка
  • Лед светло
Категорија: Таг:

Спецификации

Категорија

Чистачи за снег

Тип на мотор

Villager четворотактен со воздушно ладење

Волумен на моторот

375 cm3

Сила на моторот/број на вртежи

7.8kW (3600 rpm)

Работна ширина

870 mm

Работна длабочина

510 mm

Далечина на исфрлање

5-15 m

Дијаметар на тркала

406 mm

Број на брзини напред

6

Број на брзини назад

2

Маса

136 kg

Линија на производот

Orange edition

Слични продукти