Моторен тример BC 2700 XCE

22,000.00 ден

Функција:

  • Супер Старт
  • Дигитален RPM oграничувач
  • Циркулар со 24 заби

Препорака:

  • Користете мешавина од гориво и масло од Villager 2T во сооднос 40:1 (2,5%)

Дополнителни информации

Тип на мотор

Двотактен воздушно ладење

Сила на моторот / број на вртежи

1.95 kW (10500 rpm)

Работен зафат на конецот

460 mm

Работен зафат на ножот

255 mm

Систем за пренос

Кардан

Tип на карданска цевка

Неделивa алуминиумска

Дијаметар на карданска цевка

28 mm

Тип на рачка

Bike рачка

Maсa

8.65 kg

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.