Моторен тример BC 1250 PE

13,500.00 ден

BC 1900 PE и BC 1250 PE се моторни тримери наменети за ”тврдокорни градинари” со цел да ги  исполниме сите очекувања на корисниците,во овие моторни тримери имплементиравме низ на инжињерски решенија како што се:ковани клипни прстени изработени од легури CrMoTi, дигитален ограничувач на брзината, клип со керамичка завршница итн.Со помош на професионалниот ремен Villager работата ќе биде исклучително удобна и ефикасна, истовремено иполнувајќи ги сите безбедносни барања

Функција:

  • Супер Старт
  • Дигитален RPM oграничувач

Препорака:

  • Користете мешавина од гориво и масло од Villager 2T во сооднос 40:1 (2,5%)
Категории: , Таг:

Спецификации

Тип на мотор

Двотактен, воздушно ладење

Зафатнина на мотор

42.7 cm³

Број на вртежи

7800 rpm

Јачина на моторот

1.1 kW

Зафатнина на работна површина

450 mm

Зафатнина на ножот

255 mm

Систем на пренос

Кардан

Тип на карданска цефка

Алуминиумска

Дијаметар на карданската цефка

28 mm

Тип на рачка

Bike рачка

Тип на ремен

Професионален ремен

Тежина

8.11 kg

Линија на производот

Black edition

Слични продукти