Моторен тример BC 1250 PE

14,300.00 ден

BC 1900 PE и BC 1250 PE се моторни тримери наменети за ”тврдокорни градинари” со цел да ги  исполниме сите очекувања на корисниците,во овие моторни тримери имплементиравме низ на инжињерски решенија како што се:ковани клипни прстени изработени од легури CrMoTi, дигитален ограничувач на брзината, клип со керамичка завршница итн.Со помош на професионалниот ремен Villager работата ќе биде исклучително удобна и ефикасна, истовремено иполнувајќи ги сите безбедносни барања

Функција:

  • Супер Старт
  • Дигитален RPM oграничувач

Препорака:

  • Користете мешавина од гориво и масло од Villager 2T во сооднос 40:1 (2,5%)

Дополнителни информации

Тип на мотор

Двотактен воздушно ладење

Сила на моторот / број на вртежи

1.1 kW (7800 rpm)

Работен зафат на конецот

450 mm

Работен зафат на ножот

255 mm

Систем за пренос

Кардан

Tип на карданска цевка

Неделивa алуминиумска

Дијаметар на карданска цевка

28 mm

Тип на рачка

Bike рачка

Maсa

8.11 kg

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.