Моторен тример BC 900 S

8,400.00 ден

BC 1900, BC 1250 и BC 900 ја сочинуваат „Основната“ серија на моторни косилки Villager®. Сите три модели се идентично дизајнирани (кардан, карданова цевка, менувач, парапет, ремен, свилена глава, нож со три нозе, итн.), со што се овозможува универзалност на деловите и лесно одржување. Единствената разлика меѓу нив е моторите од кои се напојуваат. Најкраткиот опис за BC 1900 S, BC 1250 S и BC 900 S би бил: „Пристапност, сигурност и едноставност“.

Функции:

  • Основен модел

Препорака:

  • Користете мешавина од гориво и масло од Villager 2T во сооднос 40:1 (2,5%)

Дополнителни информации

Тип на мотор

Двотактен воздушно ладење

Волумен на моторот

32.6 cm³

Сила на моторот / број на вртежи

0.9 kW (6500 rpm)

Работен зафат на конецот

415 mm

Работен зафат на ножот

255 mm

Систем за пренос

Кардан

Tип на карданска цевка

Неделивa алуминиумска

Дијаметар на карданска цевка

28 mm

Тип на рачка

Bike рачка

Maсa

7 kg

Тип на каиш

Професионален ремен

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.