Моторен дувач VBV 750

10,800.00 ден

Опис

Функции:

  • Aнтивибрациски систем
  • Цевка за продолжување
  • Тркалезна цевка

Дополнителни информации

Тип на мотор

Двотактен воздушно ладење

Волумен на моторот

26 cm³

Сила на моторот / број на вртежи

0.75 kW (7500 rpm)

Функции

Дувач

Максимален проток на воздух

7.8 m³/min

Maксимална брзина на издувување

70 m/s

Капацитет за гориво

650 ml

Maсa

4.2 kg

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.