Моторен дувач и усисувач за лисја со вреќа VBV 230 E

12,400.00 ден

Опис

Функции:

  • Сечило за ситнење
  • Цевка за продолжување
  • Тркалезна цевка

Дополнителни информации

Тип на мотор

Двотактен воздушно ладење

Волумен на моторот

22.5 cm³

Сила на моторот / број на вртежи

0.7 kW (8000 rpm)

Maсa

4.1 kg

Функции

Дувач/вшмукувач

Максимален проток на воздух

7.8m³/ min

Maксимална брзина на издувување

85 m/s

Волумен на собирачот

50 l

Капацитет за гориво

450 ml

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.