Моторен вертикален цепач за дрва PLS 10 T

62,000.00 ден

Најголемата предност од користењето вертикална цепалка на дерва, е тоа што е можно да се поделат масивни дрвени трупци без да ги подигнувате на цепалката.

Опрема:

  • Лифт за трупци
  • Рачка за влечење 
  • Рамно сечило
  • Вкрстено сечило (вертикално )

Дополнителни информации

Тип на мотор

Villager VGR 250 H

Сила на моторот

4.1 kW (3400 rpm)

Волумен на моторот

212 cm³

Сила на разделување

10 t

Капацитет на разделувачот

105 cm

Максимален дијаметар на стеблото

7-30 cm

Tип на сечило

Рамно, вкстено сечило (oпционалнo)

Волумен на резервоарот за масло

5 l

Maсa

130 kg

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.