Моторен апарат за перење VPW 195

29,000.00 ден

Опис

Функции:

  • Професионален пиштол
  • Сад за детергент
  • Сет од 5 млазници

Дополнителни информации

Тип на мотор

Villager VGR 250 H, 212 cm³

Приклучна сила

4.1 kW (3600 rpm)

Работен притисок

186 bar

Тип на пумпа

Алуминиумска са месингана глава

Максимален притисок

220 bar

Maксимален проток

570 l/h

Максимална температура на водата

40°C

Должина на цревото

10 m

Maсa

29 kg

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.