Мешач за боја VEM 1605

7,600.00 ден

Додатоци:

  • регулатор на брзина
  • телескоп на мешачот

Дополнителни информации

Приклучна сила

1600 W

Број на вртежи во празен од

180 – 460 rpm / 300 – 750 rpm

Навој на вратилото

M 14

Дијаметар на мешалката

140 mm

Maсa

5.8 kg

Кошница
Кошницата е празна

Сеуште немате избрано продукт.