Култиватор VTB 8511 V

23,900.00 ден

ФУНКЦИЈА:

  • 6 стандардни фрези
  • Склоплива и подесувачка рачка

Дополнителни информации

Тип на мотор

Villager VGR 250 H

Сила на моторот / број на вртежи

4.1 kW (3600 rpm)

Работна ширина

850 mm

Број на ротори

6

Тип на трансмисија

Ремен и синџир

Број на брзини (напред/назад)

1/1

Maсa

53 kg

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.