Култиватор VTB 842 Prime

24,500.00 ден

ФУНКЦИЈА:

  • 6 стандардни фрези и 2 дискови
  • Склоплива и подесувачка рачка
  • Транспортни тркалаПрепорака:
    • Користете Villager 4T масло
    • Користете го сетот за замена на масло

Дополнителни информации

Тип на мотор

Villager

Сила на моторот / број на вртежи

5.2 kW (3600 rpm)

Работна ширина

1000 mm

Број на ротори

6

Тип на трансмисија

Ремен ланец

Број на брзини (напред/назад)

3/1

Maсa

98 kg

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.