Култиватор VTB 4811 V

32,500.00 ден

ФУНКЦИЈА:

  • 6 стандардни фрези
  • Транспортни тркала

Дополнителни информации

Тип на мотор

Villager VGR 250 H

Сила на моторот / број на вртежи

4.1 kW (3600 rpm)

Работна ширина

480 mm

Број на ротори

6

Тип на трансмисија

Запчан пренос

Број на брзини (напред/назад)

1/1

Maсa

70 kg

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.