Култиватор VTB 4310 V

19,500.00 ден

ФУНКЦИЈА:

  • 4 стандардни фрези
  • Подесувачка рачка

Дополнителни информации

Тип на мотор

Villager четиритактни

Сила на моторот / број на вртежи

1.6 kW (3000 rpm)

Работна ширина

430 mm

Број на ротори

4

Тип на трансмисија

Ремен и синџир

Број на брзини (напред/назад)

1/0

Maсa

35 kg

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.