Култиватор VTB 380

16,900.00 ден

ФУНКЦИЈА:

  • 4 стандардни фрези и 2 дискови
  • Склоплива и подесувачка рачка
    • Користете Villager 4T масло
    • Користете го сетот за замена на масло

Дополнителни информации

Тип на мотор

RV145-S

Сила на моторот / број на вртежи

2.5 kW (3600 rpm)

Работна ширина

400 mm

Број на ротори

4

Тип на трансмисија

Директен запчест

Број на брзини (напред/назад)

1/0

Maсa

30.3 кг

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.