Култиватор VTB 375

17,900.00 ден

ФУНКЦИЈА:

  • 4 стандардни фрези

Дополнителни информации

Тип на мотор

Villager VGR 130

Сила на моторот / број на вртежи

1.9 kW (2800 rpm)

Работна ширина

360 mm

Број на ротори

4

Тип на трансмисија

Полжав пренос

Број на брзини (напред/назад)

1/0

Maсa

30 kg

Кошница
Кошницата е празна

Сеуште немате избрано продукт.