Моторна косилка Atlas 5111 T (самоодна)

18,500.00 ден

Серија Атлас на Villager е наменета за хоби корисниците. Голем избор на ширини на сечење, типови на погони и мотори ќе ги задоволат потребите на секој корисник. Оваа серија косилки можеби најдобро ја илустрира разновидноста на понудата што Villager им ја дава на своите клиенти.

Функции:

  • Косење
  • Колекција
  • Мелење
  • Странично исфрлање

Препорака:

  • Користете масло од Villager 4T
  • Користете комплет за промена на маслото

Дополнителни информации

Moтор

Бензински

Погон

Самооден

Површина на косење

1500 m²

Тип на мотор

T8 OHV

Волумен на моторот

173 cm³

Сила на моторот

3.0 kW (2800 rpm)

Ширина на косење

501 mm

Висина на косење

25 – 75 mm (7 нивоа, централно)

Дијаметар на тркалото предно/задно

178 mm / 254 mm

Тип на куќиште

Челично

Волумен на собирачот

60 l

Maсa

38.5 kg

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.