Компресор VAT VE 100 D

25,800.00 ден

Карактеристики:

  • Подмачкување на масло
  • Безбедносен прекинувач

Дополнителни информации

Приклучна сила

2200 W

Тип на мотор

V моторот

Проток на воздух

316 l/min

Работен притисок

8 bar

Број на излези

2

Maсa

65 kg

Кошница
Кошницата е празна

Сеуште немате избрано продукт.