Компресор PRIME VAT 50 L

12,900.00 ден

Villager е познат по својата конкурентна палета на повратни компресори, за полупрофесионални, професионални и индустриски потреби. „Приклучи и користи“ решение со епитет за квалитет, секогаш достапно и подготвено за употреба.

Карактеристики:

  • Подмачкување на масло
  • Безбедносен прекинувач

Дополнителни информации

Приклучна сила

1500 W

Тип на мотор

Реден

Проток на воздух

206 l/min

Работен притисок

8 bar

Број на излези

2

Maсa

30 kg

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.