Компресор VAT 24 LS (БЕЗ МАСЛО)

12,800.00 ден

Villager е познат по својата конкурентна палета на повратни компресори, за полупрофесионални, професионални и индустриски потреби. „Приклучи и користи“ решение со епитет за квалитет, секогаш достапно и подготвено за употреба.

Функции:

  • Маслено подмачкување
  • Безбедносна склопка

 

 

 

Дополнителни информации

Приклучна сила

750 W

Тип на мотор

Реден

Проток на воздух

125 l/min

Работен притисок

8 bar

Број на излези

2

Maсa

22 kg

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.