Инвертерски Агрегат VGI 2400

42,000.00 ден

Агрегат за струја со воздушно ладење.

Дополнителна опрема:

  • Т клуч
  • Инка за дотур на гориво
  • Кабел за полнење на батеријата
Категории: , Таг:

Спецификации

Тип на мотор

Четворотактен, воздушно ладење

Зафатнина на моторот

98 cm³

Број на вртежи

3.4 kW (5000 rpm)

Номинална моќност kW / kVA

2 kW

Тип на стартер

Реверзибилен

Максимална моќност kW / kVA

2.2 kW

Време на работа

≈ 4 h 30 min.

Јачина на струја

8.7 A

Напон

230V / 12V / 5V

Осигурачи

230V / 12V / 5V

Гориво

Безоловен бензин

Тежина

22 kg

Резервар за гориво

4.5 l

Слични продукти