Завојна пила SSV 7050 RS

9,800.00 ден

Опис

Опрема:

  • Прилагодување на косината на работната маса (0-45)
  • LED сијалица за прецизна работа
  • Автоматско издувување на прашината
  • Сет од 64 продолженија за челна брусилка
  • Ножен прекинувач за лесна и безбедна работа

 

Дополнителни информации

Приклучна сила

S1-70W S-90W S3-125W

Број на вртежи во празен од

1650-4800 min⁻¹

Големина на работната маса

414 × 254 mm

Дијагонално прилагодување на масата

0°-45°

Максимална големина на парчето за обработка

630 x 320 x 380 mm

Брзина на подигање

550-1600 min⁻¹

Работна длабочина

405 mm

Должина на листот на пилата

127 mm

Поместување на подигањето

17.5 mm

Maсa

13.5 kg

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.