Електрично столно ренде /ДИХТ VSTP 1525

25,600.00 ден

ОПРЕМА:

  • Граничник на длабина
  • Продолжеток за извлекување на иверица
  • Клуч за монтирање
  • Стап и блок за бутање

 

Спецификации

Тип на мотор

Колекторски електромотор

Работен напон

230 V ~ 50 Hz

Приклучна снага

1500 W

Длабина на сечење

2 mm

Максимална длабина на рез кај рамнење

2.5 mm

Број на ножеви

2

Максимална ширина на обработување

254 mm

Продолжен граничник

635 x 127 mm

Агол на навалување на надожниот граничник

0°-45°

Максимална висина на обработка

120 mm

Абрихтер-димензии на работната маса

920 x 263 mm

Дихт-димензии на работната маса

270 x 303 mm

Тежина

27.6 kg

Слични продукти