Електрична aератор VAS 1500 P

8,400.00 ден

Функција:

  • Аерација
  • Обработка на тревникот
Категории: , Таг:

Спецификации

Мотор

Колекторски електромотор

Погон

Туркачки

Површина за косење

300 m²

Тип на куќиште

Полипропиленско

Работен напон

230 V ~ 50 Hz

Влезна моќност

1500 W

Ширина на косење

380 mm

Висина на косење

од-5 mm до + 15 mm

Подесување на работна висина

6 нивоа (централно)

Тип на аераторот

Ваљак со мотики и гребло

Големина на собирачот

50 l

Тежина

20 kg

Линија на производот

Orange edition

Слични продукти