Електрична пила VET 2440

6,590.00 ден

Асортиманот на електрични пили кај Villager нуди напредни перформанси, удобно работење, квалитет и издржливост. Целиот опсег е оптимизиран така што, во зависност од видот и целта на експлоатацијата, тој нуди најдобро решение за секој потенцијален корисник.

Спецификации

Мотор

Електричен

Тип на мотор

Електро мотор

Работен напон

230 V ~ 50 Hz

Приклучна моќ

2400 W

Должина на водичот

400 mm

Модел на водичот

Oregon 40 cm, 40 cm, 3/8, 1.3 mm

Број на запци на ланецот

28.5

Чекор на ланецот

Oregon, 3/8, 1,3 mm

Брзина на ланецот

14 m/s

Резервоар за масло

110 ml

Тежина

5.2 kg

Линија на производот

Orange edition

Слични продукти