Електрична косилка Villy 1800 P

8,500.00 ден

Заедничко за сите наши електрични косилки е дека тие се исклучителни за употреба на помали тревници каде има пристап до електричната мрежа. Лесни куќишта од полипропилен, собирачи на лопатки, прилагодувања на висината на сечењето се само некои од карактеристиките на овие агилни уреди.

Карактеристики:

  • Лесна конструкција
  • Удобен држач
  • Прилагодување на висината на косењето
  • Индикатор за зафатеност на колекторот

Функција:

  • Косење
  • Колекција
Категории: , Таг:

Спецификации

Мотор

Електричен

Погон

Туркачки

Површина за косење

800 m²

Тип на мотор

Индукционен електро мотор

Работен напон

230 V ~ 50 Hz

Влезна моќност

1800 W

Ширина на косење

420 mm

Висина на косење

25 – 85 mm (7 нивоа)

Дијаметар на предната / задната точка

160 mm / 210 mm

Тип на куќиште

Полипропилен

Големина на собирачот

50 l

Тежина

13 kg

Линија на производот

Black edition

Слични продукти