Електрична косилка Villy 1600 E

7,600.00 ден

Електричните косилки Villager® се наменети за одржување на мали тревници од 300 м2 до 800 м2. Тие се погодни за употреба во урбаните области поради ниското ниво на бучава. Лесни и компактни, многу лесно се чуваат во зимскиот дел од годината.

Функција:

  • Косење
  • Колекција
Категории: , Таг:

Спецификации

Мотор

Електричен

Погон

Туркачки

Површина за косење

800 m²

Тип на мотор

Индукционен електро мотор

Работен напон

230 V ~ 50 Hz

Влезна моќност

1600 W

Ширина на косење

420 mm

Висина на косење

35 – 55 mm (3 нивоа, централно)

Дијаметар на предната / задната точка

170 mm / 200 mm

Тип на куќиште

Пластично

Големина на собирачот

35 l

Тежина

15 kg

Линија на производот

Orange edition

Слични продукти