Електрична косилка Villy 1300 E

7,450.00 ден

Електричните косилки Villager® се наменети за одржување на мали тревници од 300 м2 до 800 м2. Тие се погодни за употреба во урбаните области поради ниското ниво на бучава. Лесни и компактни, многу лесно се чуваат во зимскиот дел од годината.

Функција:

  • Косење
  • Колекција

Дополнителни информации

Мотор

Електричен

Површина на косење

600 m²

Тип на мотор

Индукциски електромотор

Влезна сила

1300 W

Ширина на косење

320 mm

Висина на косење

25 – 55 mm (3 нивоа, централно)

Тип на куќиште

Пластично куќиште

Волумен на собирачот

35 l

Maсa

12.5 kg

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.