Електрична косилка Villy 1000 E

3,390.00 ден

Електричните косилки на Villager® се наменети за одржување на мали тревници од 300 м2 до 800 м2. Тие се погодни за употреба во урбаните области поради ниското ниво на бучава. Лесни и компактни, многу лесно се складираат во зимскиот период.

Функции:

  • Косење
  • Колекција
Категории: , Таг:

Спецификации

Мотор

Електричен

Погон

Туркачки

Површина за косење

300 m²

Тип на мотор

Индукционен електро мотор

Работен напон

230 V ~ 50 Hz

Влезна моќност

1000 W

Ширина на косење

305 mm

Висина на косење

25 – 55 mm (3 нивоа)

Дијаметар на предната / задната точка

140 mm / 140 mm

Тип на куќиште

Пластично

Големина на собирачот

28 l

Тежина

10 kg

Линија на производот

Orange edition

Слични продукти