Електрична дробилка за гранки VC 2500

11,100.00 ден

Функција:

  • Лесна конструкција

Спецификации

Тип на мотор

Колекторски електромотор

Работен напон

230 V ~ 50 Hz

Приклучна снага

2500 W

Максимален пречник на гранки

40 mm

Систем на секачот

Систем на диск сечило

Големина на собирачот

50l

Тежина

14 kg

Линија на производот

Orange edition

Слични продукти